Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

måndag 18 juli 2011

Bruksrykten i juli

Industrisemestern tog fart på allvar. Hals över huvud slängde man sig över varann för att vara först på Eskiln. (En smutsig sjö.) Och regnet det vräkte ned och sköljde bort den skam vi en gång kände.

"-Sommarens synder är över!" ropade en allsmäktig Gud. "-Vadå över? Det kommer mera!" ropade lönetagarna från fabriksgolvet. Och på DC-lagret puttrade man på.

Det ryktas om att Lovisa Persson varit på Peace & rape festivlen i Borlänge på sin semester. Det syntes när hon kom tillbaka. The walk of shame.

Det ryktas om att Heisenberg, Christopher Henriksson inte får röka för mamma längre. Johnny Bravo kommenterar; "-Bravo!" och klappar händerna.

Det ryktas om att Christine är jävligt full mest hela tiden. Det kan hon gott va!

Det ryktas om att Danne Wetterskog börjar få fart på kuken igen. Telefonen ringer nog varmt.

Det ryktas om att Hasse Mokesh kan se kön till Danne Wetterskog från sitt titthål.

Det ryktas om att Jonas Hellgren varit full på Ölands rootbeer och sprungit in i en stubbe med tån. Han går lite konstigt.

Det ryktas om att produktionssmiskare KK fortfarande är på semester. Man ser bara fler och fler Iphones och mongomobiler ute på golvet. Samla in dem i en box och skicka dem till ZA. Åh så mycket fortare vi skulle kunna jobba och så mycket dem afrikanska barnen skulle lära sig, eller?

Det ryktas om att jag, Mr Wetterskog leder med 2 - 0 i habanerotävlingen mot skiftlag 22. Det ryktas även att jag tävlat ensam båda gångerna.

Det ryktas om att Jimmy Koivisto kände sig "pedofilsvettig" idag på jobbet. Ja eftersom han sa det själv så. Vad fan är "pedofilsvettig" för ett uttryck?! Hur blir man pedofilsvettig av att bara sitta i en truck hela dagen och såsa liksom? Jag messade uttrycket till Danne Wetterskog och fick svaret "-Öh va?"

Om inte han vet, då vette fan vad Jimmy är för människa egentligen. Samordnare, när som helst pappa, huvudskyddsombud och pedofilsvettig. Vore jag den där ungen skulle jag nog försöka hålla ut därinne så långt det bara går.

LIGG STILL DÄR UNGE! PAPPA ÄR PEDOFILSVETTIG!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar