Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

tisdag 15 mars 2016

Sommarjobb 2014

Hittade på ett utkast från 2014, enjoy!



Så har äntligen våra sommarjobbare fått lämna gökboet och flugit ut. Kanske de återvänder, kanske inte. Jag hoppas nästan på det, törs inte säga att jag helhjärtat gör för då faller Magnus Olsson ner på knä och sliter sitt tunna hår, det lilla som finns kvar på hans ödmjuka hjässa.
Men det var ett bra gäng. Gruppfotot uteblev och jag har inte kort på alla tyvärr.

Kim Eriksson, föreskriven samordnare.


Frånvaron av Kim Eriksson var total. Istället för att delegera inne på golvet så har han varit ute och kört hjullastare. Jag vet inte om sommarjobbarna ens uppfattade vem fan han var. "En av den där två killarna som alltid satt och hade lunch före oss." Vad fan skulle de göra då? Det hände att proppen gick när alla fem mikros blåste full effekt samtidigt men man kan sejfa som snyggast på DC och äta en burk kall kattmat med gaffel. Denna Mr snyggast på DC är vice samordnare och träder in när frånvaron av Kim är total. Nu föll det ju lite på läppen att snyggast på DC var den andre av de två som äter lunch före oss........

Hur som helst, här är Sash..


  
Eller Serge som han egentligen heter.

Mannen som haltar fram med bandage och mosar kortborr. Serge höll i marimbakurser på västindiekryssningar innan han kom till sans och valde att komma till Fagersta och sparka boll med Fagersta Södra. Han hoppas på den naturliga resan, Fagersta Södra IK - AIK - Real Madrid. Trots sin avsaknad av truckkort så krigade han på bra och hittade rytmen. Han slog hammaren mot integralborrarna i sin knappt godkända 25-bunt och skapade en harmonisk och eggande rytm som enbart hördes vid långpacken.



Calle Törner ville inte vara med på bild så jag fick
ta en annan bild ur skolkatalogen istället.

Calle som inte fixade sitt truckkort, som hejade på Djurgården, hade ingen egen segelbåt men hade en motorbåt, gjorde så mycket som han bara kunde, men ingen sa att det någonsin var bra. 


Dellert-Dellert a.k.a Agge

När Törner svek så klev Agge upp i trucken och mosade och blev snabbt självgående. Han berättade också att blöta möss minsann inte var nåt för han, nej Dellert-Dellerts fittor dom ska vara torra dom!
Agge blev sommarens bästa sommarmupp. Bra jobbat Dellert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar