Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

torsdag 3 juni 2010

Buffalo Sallad (in the heart of Fagersta)

Nu är det helt galet. Jag har beställt sallad, jag med, igen! Tror ni Hasse och Peter satt och flinade eller? Mungiporna var uppe vid öronen om jag säger så. För andra gången i mitt liv, har jag nu beställt sallad. Någonsin. Hasse tror att han konverterat mig. "-Här kommer idisslarna", skrattade Peter och syftade på mig och Hasse.

Men jag säger bara såhär; Jag kanske beställer sallad, igen, i framtiden. Men jag dyrkar kött, och meat is murder och det blir banan för mig. 1. Man behöver äta kött för det hjälper hjärnan att utvecklas. 2. Man blir stark. Kött är bra. Jag tycker dem två argumenten räcker för en diskussion ang. om man skall äta kött eller inte.

Salladen då tänker ni? Hur smakade den? Vad var det? Jo det var med Buffalo wings (dem där kycklingbitarna från Lidl...) och ädelostsås. Raketbränsle för min mage! Och jag har ätit selleri för första gången. Vem fan vill ha selleri? Smakade pecka blä! Men vi tuggade i oss den och så satte vi oss ned vid kallagret och delade på en joint. Sedan sjöng vi; "-There was a Buffalo soldier, in the heart of America... Stolen from Africa. Brought to America.."

Nåja hem jag knatade oss dansade loss till Digicult - Cosmic Company inne på Coop/Konsum/Domus. Jag köpte ingen sallad. Men medans jag går där och fiskar borta vid brödet stöter jag på Anna-Lena och Hasse. Anna-Lena tryckte upp mig mot munkarna. "-Jag hörde att du snackat skit om mig?" "-Va? Nej?" "-Jo att jag hunsar Hasse!" Vid det här laget väste hon fram "-Du ska inte lägga dig i din lilla skit! Den som lägger näsan i blöt åker ofta på en stöt."

Jag grät litegrann och fick trösta mig med att köpa lite Bullens pilsnerkorv och räksallad. Och eftersom jag kände mig lite svag köpte jag även en Red Bull, SOM JAG FICK VISA LEG FÖR! Jag är ju för fan 25!! Jag saknar min mustasch.... Ner med solbrillorna och så fort jag kom utanför dörrarna så la jag av en sån rackabajsare som sköt mig ända hem. Rätt över hustaken, i en båge. Nu blir det Digicult - Out of this world (2008) för hela slanten, samt soldyrkan på balkongen.

Awaken the dream!
BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar