Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

fredag 11 juni 2010

Sex & synder

"-Det tog Pär 3 månader innan han förstod att
man inte blir gravid i röven."

En tanke slog oss grabbar på jobbet. Varför verkar alla katolska präster föredra småpojkar? När det finns småflickor? Nu får vi ju iofs. tänka på ipso facto, att det är män i klänningar vi pratar om. Men att bära klänning är inget skäl att förgripa sig på barn. Om dem nu är homosexuella kan väl prästerna hålla på med varandra istället? "-Beggars can't be choosers", eller hur? Problemet löst.

Tanken för mig vidare till analsex. Varför är det så att nästan alla killar verkar föredra röv? När det precis brevid ligger någonting mycket bättre? Katolska prästerna hamnar i helvetet, och Ni. Ni hamnar i skiten. "-I rest my case, your honour." Som min kompis Pär, som försökte göra Tina gravid i 3 månader, i röven. Hur gick det? "-Skitbra!" Men till slut sköt han rätt och nio månader senare ploppade Vincent ut som en ask karameller.

Min katt sitter just nu framför teven och diggar Pulse dvdn. Helt förlorad i alla färger. Vore det inte mäktigt att smyga in i badrummet och lägga världens kabel i hennes låda? För att sedan få se paniken i hennes ögon när hon försöker krafsa över berget. Nej just ja.. min katt krafsar ju på kaklet och brevid lådan. Epic fail.

"Your mind will be wandering about somewhere else,
you will not be in your body."
Para Halu - Silencio


BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar