Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

söndag 20 juni 2010

Kronpuckon

"-Nej det är inte Daniel W och Kronprinsessan! Det är Danne W och Kron-Pär!"

Och så hände det till slut. Att Sverige äntligen efter så många år fick in lite svenskt i kungahuset. Nu har vi en anledning att sitta och vifta med svenska flaggan. Tidigare har vi lika gärna kunna setat och viftat med franska flaggan istället eftersom det är där Bernadotte-klanen kommer ifrån. "-Omelette du fromage" som dem säger där.

Nej Kolarbyn bryr sig inte. Linus och Danne gick ut för att tända grillen utanför huset. Efter en kvart stövlar Muffen, Pelle & jag ut och vad får vi se? Jo att någon ärthjärna lagt en Gula Sidorna på kolet. Jag röstade för att ta taxi till Palma. För mer kol, ja det hade vi inte så vi fick fortsätta med våra tre flintastekar och en falukorv i ugnen istället. 

Det luktade bränd telefonkatalog över hela Kolargränd och det enda Linus pratade om var att ligga med män.
Vi tryckte i oss all mat och sedan gick Muffen och jag till Palma och köpte pizza. Ifall man blir hungrig igen fram emot småtimmarna tänkte vi. Det blev vi.

Ryssen då? Jo han är släppt sägs det. Vi gratulerar med en floskel som passar dig. ”-Nu är klockan 13.30... världen runt... tydligen... åtminstone lokal tid.” Radiosporten, Danmark–Holland, VM, avd What?
Du ska få en låt också gubben... Headroom - Artelligent

BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar