Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

onsdag 15 september 2010

Valspurt - Och vad nöjd jag blev!

Idag när jag glatt kom gåendes till jobbet efter två besvärliga dagar hemma med röven, så står det en farbror socialdemokrat utanför Uddnäsporten. Och vad ville han då? Jo han ville att Wetterskog skulle ha sig en gottepåse att snaska på. Och alla ni som känner mig, ni vet att jag är en riktig matslyna. Jag ger efter, efter minsta mazarin eller wienerbröd. Jag tackade och tog emot "frukostpåsen."

Vad fick jag då? Undrar säkert ni. Ja, nu hann jag ju inte fota skiten innan jag käkade upp det såklart. *BAH* Men det var en festis jordgubb, ett rött äpple, en liten mister choc från lidl och flygblad för socialdemokraterna. Jag blev så glad att jag svalde äpplet på tvären, sög i mig den där festisen som det vore en spene, och släppte ned den lilla chokladbiten i halsen. Och så kastade jag flygbladen. I soporna. (Vart annars?)

Och när jag precis blivit hungrig igen så inträffar det magiska. Det här är helt sant. Då kommer en annan farbror socialdemokrat och ber oss komma ut till bilen och hämta oss en varsin gottepåse. Och då blev jag så nöjd så nu tror jag faktiskt att jag ska rösta på sossjävlarna. Fast inte lokalt. Nej. Där ska vi ha BLÅTT BLÅTT BLÅTT!! Hejdå farbror Henriksson! Nu ska det borgerliga packet sparka din komuniströv och ditt köpcenter åt helvete! VIK HÄDAN FÖR ORDNINGSMAKTEN STIG-H!

1 kommentar: