Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

onsdag 28 april 2010

Ansökan till Kanal 5:s "Lite Sällskap"

"Hej lite sällskap!

Vi är en härlig duo från en annan del av Fagersta. Richard & Daniel Wetterskog 25 respektive 29 jordsnurr. Eftersom det här är en liten bruksort har vi redan plöjt igenom den här stan och söker oss nu lite sällskap, utsocknes, så att säga.


Richards dröm som rockstjärna är inte aktuell eftersom han varken är långhårig eller kan sjunga bra. Därför jobbar han idag på ett distributionslager för bergborrsprodukter och klinkar gitarr hemma i soffan. Beskrivs av vänner som "en frisk fläkt i vardagen." Intressen är musik och dans, mat, motion, och tv/ligga still.

Daniel är en arbetssökande vagabond som ständigt är på jakt efter nya mål. Det största intresset faller på bungyjump och bergsklättring men han gillar även att gå ut och dansa, även om inte förra salsa-kursen gjort någon direkt inverkan. Är en riktig idéspruta och humorist.

Tillsammans söker vi lite sällskap, gärna några som delar våra intressen och livsåskådning. Att ha kul och få ut någonting vettigt innan våran Herre släcker livets låga."

 



 BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se




2 kommentarer:

  1. hahahahah <3 fyfan.
    kommer ni inte med så är det något fel!

    SvaraRadera
  2. GUD HÖR BÖN! Dem har lämnat ett meddelande på mitt mobilsvar och önskar tala med oss. Shit alltså (:

    SvaraRadera