Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

onsdag 14 april 2010

Vår(rullar) i Drakpalatset

Vårkänslor. Vilken härlig dag det var idag! Vaknade utvilad, solen sken, fåglarna kvittrade, vitsipporna har kommit till Kolarbyn, och snön är nästan borta helt men inte fan vann jag något på Keno. Idag har jag frossat i läckerheter! Jag och Joel Pettersson tog spruttibangbang ner till Drakpalatset för en gourmé av utländska smaker timmen innan jag skulle till jobbet. (Det är alltid fint väder när Wetterskog ska jobba, vill jag be att få tala om.) Vi släpar våra trötta kroppar upp för den brantaste trapp och väl uppe så kravlar jag mig in i palatset gastandes "-Ge mig vän ett mål mat och ett stort stop mjöd! Ty Hans strupe är torr, vi har stridit i dagar!" Det blir helt tyst i palatset och alla tittar på oss. Jag reste mig upp och dammade av kläderna, sedan gick jag fram till Kejsaren. "-En buffé!" Kejsaren ler mot mig och frågar; "-Dlicka?" Jag svarar "Cola!
Ty jag har ett ansvar! Ditt mjöd får svalka mig en annan dag!"

Rond 1. Nom nom nom!

Rond 2. Nom nom nom nom!

Och sedan hände det magiska. Nej jag vann inte på Triss heller. Plötsligt händer det. Men inte för mig tydligen. Men inne på Coop/Konsum/Domus/Damasken så finner jag det som Joel berättade för mig om kvällen innan. Nämligen... GUD HÖR BÖN! Dr Pepper på 1,5 liters flaska! (: Och så lactosfria (ja med c) punchrullar för 10:- och Syfilis från Colombia.
Finest cut. Så att man är lite nyttig OCKSÅ!

Rond 3. Nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom!!!
BloggRegistret.se

2 kommentarer:

  1. Den där dr peppern måste ju vara den bästa uppfinning på länge :-)

    SvaraRadera
  2. ååh äntligen någon som älskar den drycken lika mycket som mig. Jag kanske kommer imorgon och köper upp hela sortimentet för dig ;) ahaha

    SvaraRadera