Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

fredag 23 april 2010

Ölfesten/Reunion 2010 info

Idag beger jag mig mot Örebro efter jobbet. Gamla Elprogrammet ska ha återträff i helgen. Så här står det på inbjudan:

"Vi tänkte ta en helg, fredag till söndag och dricka lite öl (som vi är duktiga på) och umgås. Ingen plan är lagd för helgen, förutom att vi tänkte träffas i Örebro.

Jocke och Jonny har sovplatser för alla (kan bli trångt, men vad gör det), dock kan vi behöva köpa in lite madrasser från IKEA så alla har något att sova på, förutom Niklas Kursu som förmodligen tar med sig granris att sova på. (Vi tar också för givet att den enda av oss som blev snygg nog kommer fixa bortmatch, så Per Nord behöver alltså ingen sovplats.)

Då vår kära Australien-vän Kalle Lund är hemma så tyckte vi det datumet passar utmärkt. Ingenting är planerat vad gäller "hitta på", men det kan vi komma fram till senare, förmodligen gå ut på krogen på fredagkvällen sen på lördagen hittar på någon aktivitet som relax/bubbelpool eller paintball etc, allt är öppet för förslag, skicka till Jocke eller Jonny så kollar vi upp vad vi kan hitta på. Det vi vet är att det slutar med att vi dricker öl ( läsk/saft för dem som vill ;) ) och umgås.

Förslag på aktiviteter tas emot! Bjud gärna in dem som vi kan tänkas ha missat och vill komma =), kom ihåg att detta blir en hel helg vi ska umgås, det går såklart bra att bara komma och säga hej eller vara med ena dagen, men målet är som sagt en helg tillsammans med start på fredagen!

För övrigt tar vi för givet att Wetterskog har show och visar sina kulor. Sedan bör Kartago förstöras.

Kom ihåg att bjuda in dem som jag (jocke) inte har på facebook så vi inte missar någon som vill komma från den gamla goda tiden ;) Skulle datumet vara absolut helt åt skogen för alla, så får vi kolla det också. Men detta är helgen vi planerar som ligger några månader framåt, så för er som vill bör ni kunna ta ledigt om ni är ute i tid ;) Kom igen. Det blir kul! :)"

Kalle kan inte komma, på grund av Eyjafjallajökull. Magnus Westerlindh har precis blivit pappa. Emil Nordlander är död. (RIP) Norbergarna lyser med sin frånvaro? Lars Eriksson kommer inte. Men Kristofer Hallin kommer, tack vare Eyjafjallajökull! Nåja.. det blir fler fester. Alla ska bada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar