Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

söndag 25 april 2010

Reunion dag 2

Det mest bakfulla gänget höll en väldigt låg profil på "förfesten". Men nivån höjdes markant när Björkqvist kom med sin Minttu hängandes om halsen i senilsnöre. Vi saknade dock den tredje Skinnsbergaren, Kalle. Men både Petter och Elofsson höll hög klass. Speciellt när Elofsson började tomteskratta efter en halv flaska minttu, ett gäng öl och den andliga berusningen. Vi hade ställt in siktet på att vara lammkött på Ritz men tarre nummer 1 åkte till Strömpis igen. Kursu och Oskar tyckte att det var en bra idé att köa 100m för att komma in på ett ställe där man hinner vara en timme innan det stänger. Tarre nummer 2 åkte till Björnstugan. Wetterskog och Björkqvist knatade dit efter att ha tröttnat på att köa i tre minuter. Det visade sig vara ett bra drag. Även om namnet var väldigt missvisande. När vi kommer gående hör vi Elofsson, på mils avstånd.

Han var i sitt esse och tomteskrattade hela kvällen. Mörkt, manligt, högt. "-HA HA HA HA HA!!" Björkqvist hade som vanligt en magnet i sin plånbok som drog honom till Black Jack bordet. Petter skanderade att "-Nu river vi hela haket, såklart!" medans Elofsson bjöd på Fernet. "-Man kan inte fiska ål utan Fernet Branca," tillade jag. Klockan slog midnatt och Jonny Bravo bjöd med mig på safari, inne på självaste Björnstugan. Men de bruna varelserna var inte fula grizzlybjörnar. Det var riktigt söta antiloper och Elofsson plockade fram musköten. Men han missade helt och valde att gå på en blond kviga direkt. "-Hane söker hona!" poängterade han. Sedan lät jag honom söka efter de svarta diamanterna själv. Beställde en White Russian som jag fick i ett fint glas med isbitar och en drinkpinne. Sandra ville smaka och började frenetiskt att suga på drinkpinnen, förgäves.
"-Men jag gillar hur du tänker" berömde jag.

Inne på toaletten blev jag kallad för Stefan. Forsman misstogs för en student, och skrek till som en liten flicka när hans "El Grande" slog emot den oerhört kalla toaletten, helt byggd i plåt, och utan ring att fälla upp. Wetterskog kläckte idén att nu drar vi en öl i badkaret när vi kommer hem. Taxichauffören var även han i sitt esse, så att man tror att han måste ha skjutsat på både Petter och Elofsson. Åkte och blinkade med hellysen samtidigt som han stampade takten med bromspedalen. Undertecknad flög som en flipperkula mellan framrutan och sätet. Men han var helt klart kung. Jugoslavisk taxi när den är som bäst. När vi kom hem badade vi topless och festen hade nått nya gränser. Och hela havet stormade. Hot N Cold! (Ukranian Polka version)

Summa sumarum, det här vi göra om. Med åtminstone Kalle Lund. Per med kroppen svek oss. En klass i besvikelse. Vilket visar på vilka som har "The Spirit" - Fagersta och Skinnsbergarna. Forsman har redan fått i sig tre öl och klockan är endast 14.00. Dags att gå och sniffa lite på lakanet i sängen. I like the smell of sommaräng in the morning! Kursu sover fortfarande. Hallin har duschrunkat. De andra gick ut vid 11 för att äta kött. Hur normalt är det liksom? Själv blev det onlinepizza från Pizzeria Bagdad. En "Folke" med dubbel botten. Tomat, ost, oxfilé, gorgonzola, lök, ananas, bea. Jag ger den 5 dynamitgubbar i betyg.

BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar