Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

torsdag 15 juli 2010

Brödraskapet en man kort

Och så blev det officiellt. Pelle är nu utröstad från Brödraskapet. Vi lurade honom i en fälla och körde ut honom i skogen. Stannade och gick ur bilen. Den äldste tog tag i hans koppel och sade "-Om detta är vad du vill, så är du snart fri. Men kom ihåg en sak. Du är en jävla pussy!" Och stirrade honom allvarligt i ögonen. Sedan fortsatte han; "-Vi kommer aldrig mer att lita på dig, och du kommer aldrig mer att kunna lita på oss."

Sedan åkte kräket på en lavett så han flög i backen och började grina. Vi gick fram en och en och pissade honom i ansiktet. När vi var klara tog den äldste fram en kniv. Och drog den efter halsen på Pelle. Sedan skar han av kopplet. Och så skrek han "-FLYG! DU ÄR FRI NU! FLYG STORKEN!" 

Vi andra satte oss i bilen och spände fast säkerhetsbältet. Efter en liten stund kom den äldste och satte sig på förarplatsen och så började vi rulla hemåt. Då kommer storken springandes och skriker "-Vänta! Vänta!" men den äldste bara skrek tillbaka; "-Jag sa ju för i helvete att du skulle flyga, storkjävel!" och så vevade han upp rutan och körde vidare.

So long cowboy-Pär. Nu ses vi aldrig mer. Ring inte mig när du vill ha flytthjälp! Du kan väl fråga tjejen din istället, va? Sug kuk och jag har sett din mamma naken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar