Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

torsdag 1 juli 2010

Konsten av att sitta fast - S.O.S Kolarbyn

Varför man bör fälla ner toalettlocket. Pug Falls in Toilet Jag kommer att tänka på familjen Tycoon. Min kära syster Denise och vad som hände henne förra sommaren.

Hon och två kompisar satt och hängde vid däckgungorna på Alfaskolan, och som en sparv från Minsk försvinner hon ner i gungan och fastnar med röven och blir sittandes som en jäkla krabba. Panik utbryter, hon kommer inte loss, och det gör ont.

Dem båda ungkvigorna ringer till morsan och säger att hon bör komma till Alfaskolan för Denise har fastnat i gungan. Min mor, som är en klok och förstående mor säger "-Nej nej.. skärp er" då hon antar att hennes dotter gjort en Gerd.

Dvs. att fastna med fingret, i kedjan t.ex. Det går en stund till sen ringer Madde. "-Nu är det nog bäst du kommer för Emmas mamma har ringt brandkåren!" Morsan tar på sig löparskorna (eller tog bilen) och begav sig very pronto till Alfaskolan.

Där ser hon hur två män står och sliter i syrran. Dem kände sig besegrade och gav upp till slut. Sen såg morsan blåljus, och så kom första brandbilen, sen kom nästa brandbil. Mormor ringer "-Nu är det stor uttryckning på gång i Kolarbyn!" "-Ja det är ditt barnbarn som sitter fast i en gunga!"

Stackars mormor höll på att få en hjärtattack. Sedan började man att öppna detta ostron, eller vad man nu ska kalla det. Två brandmän pressar ihop gungan från varsitt håll och en tredje ligger under och trycker på med fötterna på syrrans rumpa.

Det samlas naturligtvis en massa folk för att se på spektaklet, morsan håller på att dö av skratt, Emmas morsa blir sur för att morsan inte tar situationen på allvar och lillasyster springer runt och filmar allt med mobilen till den lilla krabbans stora förtret. Hon skrek rakt ut.

Men spektaklet tog slut och hon plåstrades om av ambulanssjukvårdarna. Och från och med den dagen så finns där ingen gunga längre. Brandmännen hade ihjäl den och man har valt att inte sätta dit någon ny, ifall någon ny klotjocke får för sig att fastna i den.

1990 - 2009 R.I.P

BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggar

2 kommentarer:

  1. För det första så var det under hösten och för det andra så var det inte 3 det var 7 st! :p Bara för att rätta historien :P

    SvaraRadera
  2. Hahaha det finns en liknade historia om Forsman som oxå fastnade i en gunga i Sundsvall :-D

    SvaraRadera