Anything is possible

"I know you're out there. I can feel you now.
I know that you're afraid. You're afraid of us.
You're afraid of change. I don't know the future.
I didn't come here to tell you how this is going to end.
I came here, to tell you how it's going to begin."

måndag 12 juli 2010

En knegarens klagan

I am in a pretty lonely place.

Natten bjöd inte på mycket sömn... Tog en cheeseburgare till frukost som Pelle kom upp med i helgen. Eller ja ett helt gäng faktiskt.. fjäsk? Nåja, han vet min akilleshäl det aset. Mycket att göra på jobbet, vi missade både båtar och flyg och....ZzzzZzz... jag ska bespara er mitt jobbklagomål.

Vi tar nästa klagomål. VART FAN ÄR DEN DÄR JÄVLA PELLE RUNKQVIST?! Man trodde att man skulle klara sig med att enbart kommunicera med fb eftersom idioten ALLTID knappar på den där jävla telefonen men tydligen inte. Han har väl hittat toffelitofflorna igen... för han påstår att han är ute med Joel. I-Phone och Joel alltså. Ingen är online..... kan jag bli mer frustrerad?

Även fast jag tippade lika som bläckfiskjäveln i fotbolls-VM anses bläckfisken som ett orakel medans Herr Wetterskog inte vinner ett dyft på Oddset.. Tack för det! Jag tänker aldrig mer tippa.. jag har varken tur i spel eller kärlek. Jag har endast tur med arbete. Att bli en olycklig knegare verkar vara min lott i livet....

Dagens mest spännande händelse var väl att på min sommarjobbares bil satt en stor insekt. Stor svart med långa spröt. Inte ekoxe, inte snytbagge... ja nåt iaf. Vi kastade oss in i bilen och blåste mot Servus.

Och våran nya reskamrat satt minsann kvar på bakluckan när vi kom fram så jag tog upp min plånbok och skulle dräpa den jäveln, men då flög den iväg. Jag är inte vidare duktig på att jaga heller. Jag lägger ned nu! Festen är över, som Bob Hund sjunger.

Nej upp med mungiporna nu W! Så fort du har bloggat klart kan du ta ett järn eller bara dra karusellen ett varv till.... dags att avrunda. Hört från helgen:

"-Fan vad full jag blev."
"-Har inte du solat solarium??"
"-Jo, men jag tog med en sjuttis whisky.
Läkaren sa att man skulle dränka sina problem.
"-Funkade det?"
"-Nej jag fick inte med mig kärringen till simhallen!"

You can't rock the jock if your cock is blocked, fool! (imiterar Mr T)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar